Op reis naar Malaga? Tip: Parkeren bij Vliegvelden

Op vakantie gaan, wie kijkt er nou niet naar uit, en al helemaal wanneer je op vakantie gaat naar Malaga! Malaga is een prachtige kustplaats en een van de grootste steden van Spanje. Je kunt hier genieten van het stadsleven, een bruisend nachtleven, heerlijke cocktails aan het strand en nog veel meer! Je moet echter nog wel op reis naar Malaga en het ligt niet om de hoek. Reizen met het vliegtuig wordt aangeraden, je vindt in dit artikel een goede tip voor het regelen van een parkeerplaats rondom een vliegveld. Je kunt hier namelijk veel geld op besparen die je kunt uitgeven aan een paar extra cocktails tijdens je welverdiende vakantie!

Wat u moet weten over Parkeren rondom Vliegvelden

De officiële parkeerplaatsen van zo’n beetje elk vliegveld kunnen zeer prijzig zijn. Daarom zijn er de laatste jaren veel externe parkeerbedrijven opgericht die allen nabij de vliegvelden liggen. Deze parkeerbedrijven hanteren veel lagere tarieven dan die officiële airport parking. Deze parkeerbedrijven bieden bijvoorbeeld lang parkeren Schiphol aan in de vormen van shuttle parking, valet parking en in sommige gevallen parkeren op loopafstand en park, sleep & fly. Bij shuttle parking wordt u getransporteerd vanaf de parking middels een shuttlebus en bij valet parking wordt u auto geparkeerd door een chauffeur van de parking. 

Airport Parking Reserveren via Vliegen en Parkeren

Via boekingsplatform Vliegen en Parkeren vindt u een ruim aanbod van deze extern gelegen parkeerbedrijven. Alle aanbieders op de website van Vliegen en Parkeren zijn gecertificeerde parkeerbedrijven en toegevoegd op basis van strenge criteria. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld parkeren Eindhoven Airport? U hoeft enkel het juiste vliegveld en reisdata te selecteren en u ziet direct het beschikbare aanbod. U kunt vervolgens direct reserveren en bent zodoende binnen enkele minuten al voorzien van goedkoop parkeren Eindhoven Airport. U betaalt geen reserverings- of andere extra kosten en kunt gebruik maken van gratis klantenservice!