Burriana strand

Burriana strand grenst aan strand Carabeillo en is een van de grotere stadsstranden van Nerja. Het ligt in het oosten van het centrum van Nerja.

Strand Burriana is een van de meest complete stranden in de buurt van Nerja. Je vindt er alle soorten faciliteiten, chiringuito's, toiletten, massages en je kunt er ook aan paddlesurf doen. Ook kun je er een kajak huren, waterfietsen huren of duiken.

 • Vlakbij Nerja

  Strand Burriana is niet ver weg van het centrum van Nerja.

 • Faciliteiten

  Het is een erg compleet strand met voldoende faciliteiten.

 • Watersport

  Je kunt waterfietsen of een kajak huren, paddleboards huren of een kajaktour doen.

 • Niet duur

  Het strand is niet duur met strandbedjes vanaf €5,00 per dag.

Strand Burriana bij Nerja
Cocktails aan het strand!
Strandbedjes
Grotere strandbedjes
Een gezellige boulevard
Strand Burriana van bovenaf

Strand Burriana bij Nerja is zeker niet het mooiste strand in de omgeving van de kuststad. Toch is Playa Burriana een heel compleet strand. Het zand is van hoge kwaliteit. Het is een beetje een familiestrand met met een flink aantal chiringuito's en kiosks om iets kleins te kopen / iets te eten. Er zijn verschillende activiteiten te doen (watersporten) en je kunt ook een aantal premium strandbedjes (tumbonas, hamacas) huren om de dag door te brengen. Dit gaat van €5,00 per dag tot €20,00 per dag voor de mooiere strandbedjes. Ook kun je een massage op het strand krijgen. 30 minuten kost €25 en 60 minuten kost €45.

Watersport bij strand Burriana (Nerja)

Burriana is een van de stranden bij Nerja die het dichtstbij het woord stadsstrand komen. Ondanks dat een echte haven niet in de buurt is, kun je toch verschillende watersporten doen. Paddlesurf is er een van, dit kan voor €10 per persoon per uur. Ook kun je waterfietsen (hidropedales) huren voor €15 per uur. Kajaks huren (piraguas) kan voor €10 per persoon per uur. Dit kan allemaal bij het bedrijf Hidropedales Burriana. Bij Educare Aventura kun je nog veel meer. Een 2 uur durende kajaktour + snorkel langs de kliffen van Nerja voor €20 per persoon. Of een paddle surf tour van 2,5 uur langs de kliffen voor €25 per persoon. Ook bij nerjadiving.com kun je paddleboards en kajaks huren voor €10 per uur (€20 voor een dubbele kajak).

Massages aan het strand
Watersporten
Nerja Dive Resort
Kajaks

Faciliteiten

De faciliteiten op het strand zijn erg ruim. Behalve plekken voor massages, watersport en strandbedjes zijn er genoeg chiringuito's (Rincon del Sol en Morero als toppers). Ook zijn er over de gehele boulevard verschillende kiosks te vinden waar je praktische dingen als zonnebrand, water en een blikje frisdrank kunt kopen. Verder zijn er verschillende volleybalvelden, er is een deel van het strand waar de vissersbootjes liggen en is er een fijne boulevard. Een ding is zeker, of je nu een familie, een stelletje of alleen bent; op strand Burriana bij Nerja is er altijd wel iets te doen!

Het zand
Restaurant Rincon del Sol
Een speelplaats
Volleybalvelden
Chiringuito Morero
Een kiosk
Het strand
De boulevard
Vissersbootjes
Het strand

Boek Nu Jouw Vliegtickets Naar Málaga

De goedkoopste vliegtickets naar de beste stranden van de costa del Sol