Campo de Golf strand

Een strand tussen strand Los Alamos en strand strand Guadalmar (vlakbij Málaga Airport ten westen van Málaga) wat een groot deel bestaat uit naaktstrand. Het ligt vlakbij het vliegveld en grenst aan een aantal golfbanen.

Strand Campo de Golf bij Málaga is relatief smal stuk strand dat langs een golfbaan loopt. Het ligt tegen Los Alamos aan. Een deel is een strand zoals elk strand. Het deel dat langs de golfbaan loopt is een naaktstrand.

 • Naaktstrand

  Een van de enige naaktstranden bij Málaga.

 • Smal stuk strand

  Er zijn geen chiringuito's, wel toiletten.

 • Privacy

  Het naaktstrand ligt achter een golfbaan.

 • Vlakbij watersport

  Kiten op Guadalmar of padelsurf op Los Alamos.

Het begin van campo del golf. Hierachter is het niet toegestaan om foto's te maken.
Hier begint het naaktstrand
Iets bestellen op het strand
Golfbaan
Toiletten

Campo de Golf strand bij Málaga

Het strand van Campo de Golf is een van de minst ontwikkelde en meest natuurlijke stranden van Málaga. Een deel van het strand is het naaktstrand van Málaga. Het is zo'n 1000 meter lang en vrij smal; zo'n 25 meter. Je kunt er niet komen met de auto doordat het aan de golfbaan ligt. Wel kun je naar Los Alamos of Guadalmar rijden met de auto om vervolgens naar Campo de Golf te lopen. Hierdoor is het wel een strand met privacy. Het is verder vrij rustig en er is een wandelpad tussen de golfbaan en het strand in.

Weinig faciliteiten

Neem je eigen handdoek en spullen mee als je dit strand wilt bezoeken want er zijn niet zoveel faciliteiten. Er zijn toiletten, kraantjes om je voeten af te spoelen maar daar is het ook wel mee gezegd. Chiringuito's zijn er niet. Je kunt wel in het westen van het strand een strandbedje huren (hamaca) en een drankje bestellen. Als je echt iets wilt eten dan kun je ook even naar Los Alamos kunt lopen, of zelfs naar Guadalmar, om hier iets te eten. Dit zou niet meer dan 10 minuten wandelen moeten zijn.

Doordat het niet is toegestaan om overal foto's te maken, staan er van het deel nudistenstrand Campo de Golf geen foto's op deze website.

Golfbaan
Het algemene strand
Strand plattegrond

Boek Nu Jouw Vliegtickets Naar Málaga

De goedkoopste vliegtickets naar de beste stranden van de costa del Sol