Carihuela strand

Een strand vlakbij Torremolinos (ten zuidwesten van Málaga) met een grote Nederlandse invloed. Er zijn Nederlandse bars, Nederlandse strandclubs en vind je hier overal Nederlanders. 5e beste strand bij Málaga.

Carihuela is een strand in Torremolinos. De Nederlander heeft dit strand zeker wel gevonden. Dat bewijst cafe Het Trefpunt, cafe De Brabander, strand de Klikspaan, de vele Nederlandse vlaggen en andere Hollandse stranden, restaurants en cafes.

 • Klein Nederland

  Nederlandse cafes, restaurants, strandclubs en vlaggen.

 • Faciliteiten

  Alles is aanwezig; toiletten, kraantjes, chiringuito's. 

 • Massages

  Massages aan het strand voor goede prijzen.

 • Veel strandclubs

  Veel plekken waar je een hamaca - een strandbedje kan huren.

Carihuela strand
De Brabander
Openingstijden
Massage bij de Klikspaan
Playa Juan
Playa het Trefpunt
Klik om te vergroten: de La Carihuela plattegrond

Carihuela bij Torremolinos

Het strand Carihuela, vlakbij Torremolinos is een van de drukste stranden in de buurt van Málaga. Toch is het er niet zo druk dat je geen plekje aan het strand meer kan krijgen want door de grote hoeveelheid aan strandclubs is het er gezellig druk!

Strandbed huren bij beachclubs

Zo'n €4 tot €6 per dag betaal je voor een strandbedje bij zo'n strandclub, om de hoek van Torremolinos! Je krijgt er een parasol bij, gratis WiFi, toiletten en een douche. Ook zijn er tegen bijbetaling massage's. Dit kan allemaal bij Playa Herena, Playa Salvador, Playa House Beach, Playa Manolo en Playa Tilly. Ook zijn er de Nederlandse versies Playa het Trefpunt en Playa Klikspaan.

Stukje Nederland in Spanje

Het strand van Carihuela is echt een stukje Nederland in Spanje, zo bewijzen het Klikspaan strand en het Trefpunt strand. Op het strand vind je ook cafe de Brabander (iedere dag vanaf 17:00 geopend) en ook het trefpunt en de klikspaan hebben bar / restaurants waar je iets kunt eten. Er zal je in vloeiend Nederlands eet smakelijk gewenst worden. Verder is er in Torremolinos een supermarkt met de naam 'De Hollandse winkel' en is er Friet van Piet en 't Smulhoekje.

Playa Herena
Playa Salvador
Playa House Beach
Klikspaan Beach
Playa Manolo / Tilly
Playa het Trefpunt

Prijzen

Wat zijn de prijzen van strandbedjes bij Carihuela?

€4 tot €6 per dag (ongeveer 10:00 - 18:00).

Is dit duur aan de costa del Sol?

Nee, dit strand bij Torremolinos is qua prijzen goedkoop tot gemiddeld.

Is eten in de chiringuito's duur?

Nee, ook dit is gemiddeld voor plekken waar veel toeristen komen. Een diner voor €15 per persoon is een gemiddelde prijs.

Hoeveel kost een cocktail?

Een cocktail kun je, buiten happy hour, vaak drinken voor €5.

Wat is de prijs voor een massage op strand Carihuela?

Een half uur kost meestal €25, een uur kost €40.

Wat kost een ijsje bij strand Carihuela?

Een ijsje kost €1 tot €2,50.

Restaurant prijzen
Prijzen cocktails
Prijzen ijsjes
Massage prijzen
Restaurant prijzen
Vaak zie je dit soort zandkastelen bij het strand
Carihuela strand
Tussen de beachclubs in is veel plek op strand Carihuela

Boulevard van strand Torremolinos

Dit is niet specifiek voor Carihuela, maar de boulevard van strand Torremolinos is erg mooi. Hier vind je gezellige barretjes, kroegen, restaurantjes of andere boetieks / winkeltjes. Een leuke Spaanse winkel is de Ale-Hop. Bij de keten die zijn oorsprong in Alicante vindt, staat altijd een grote koe bij de ingang. Deze wordt de frisa genoemd, oftewel de Friese koe! Het is een winkel vol met hebbedingetjes die weggaan voor lage prijzen. Daarom is het onmogelijk om er doorheen te lopen zonder iets te kopen!

Andere leuke winkels op de boulevard zijn Roberto Martín, een bekende keten in Spanje waar je zonnebrillen kunt kopen. Ze zijn van goede kwaliteit maar helaas niet zo goedkoop. Verder is er ook nog een supermarkt (Dia) en een juwelier. Natuurlijk vind je nog meer winkels in Torremolinos zelf!

De boulevard van Carihuela
De sardientjes van Carihuela
De Ale-Hop (bezoeken waard)
Carihuela Boutique
Een Spaanse chiringuito

Vind meer achter het strand van Carihuela (Torremolinos)

Ook de parallelstraat aan de boulevard langs het strand is het bezoeken waard. Hier koop je schoenen, zonnebrand, tassen, zonnebrillen, je kunt lekker iets eten en meer! Ook de parallelstraat aan die parallelstraat heeft leuke pleintjes en plekken die het bezoeken waard zijn. Pas wel altijd op voor zakkenrollers, ook in het centrum van Torremolinos. Uiteraard is er op de pleintjes achter het strand van Carihuela nog meer Hollands te vinden: 't Smulhoekje en Friet van Piet!

't Smulhoekje en Friet van Piet!
Koop schoenen bij Carihuela Beach!
Eet iets achter strand carihuela

Boek Nu Jouw Vliegtickets Naar Málaga

De goedkoopste vliegtickets naar de beste stranden van de costa del Sol