Carvejal strand

Een lang strand tussen Benalmádena en Fuengirola in, ten westen van de stad Málaga. Je kunt er aan padelsurf doen, een kajak huren, massages krijgen en strandbedjes huren.

Carvajal strand is 2 kilometer lang. Met de trein aansluiting, is het een ideaal strand voor als je in Málaga verblijft, maar eens op een ander stuk strand wilt liggen.

 • Aansluiting met trein

  In 40 minuten voor €2,70 per persoon vanuit Málaga.

 • Verschillende chiringuitos

  Tapas, ijsjes en cocktails op korte loopafstand

 • Costa Waterpark

  Het costa waterpark biedt waterplezier vanaf €10 (1 uur).

 • Massages

  Neem een relax of sport massage voor €25 of €28.

Strandbedjes op Carvajal
Carvajal strand
Het strand van Carvajal
Massages

Strand van Carvajal

Carjaval is een gebied in het oosten van Fuengirola, een stad dat weer ten westen van Benalmadena ligt. Carvajal ligt eigenlijk tussen Benalmádena en Fuengirola in, maar behoort tot Fuengirola. Het gebied dat tot Carvajal toebehoort is een heel smalle strook land, wat eigenlijk grotendeels strand is. Het kan er 's zomers erg druk zijn.

Treinstation Carvajal

Carvajal heeft een eigen treinstation dat is aangesloten op de C-1 trein van Málaga naar Fuengirola. Dit maakt het een uniek stuk strand want het is heel goed bereikbaar met de trein vanaf het stadscentrum van Málaga. Een treinkaartje van Málaga Centro of Málaga Maria Zambrano naar Carvajal kost slechts €2,70, met een reisduur van iets minder dan 40 minuten.

Faciliteiten, massages, kajak, padelsurf en strandbedjes

Je kunt er genoeg strandbedjes huren, voor prijzen van rond de €5 per dag. Overal zijn goede faciliteiten zoals toiletten en voetenkraantjes. Je kunt ook een kajak huren op strand Carvajal. Ook kun je op het strand aan padelsurf doen. En er is een plek waar je een massage kunt krijgen. Dit is vlakbij Chiringuito La Cubana.

Kajak huren bij Carvajal
Strandbedjes bij Playa Pablo
Meer strandbedjes
Califato Carvajal

Chiringuito's op strand Carvajal

Op het strand zitten verschillende chiringuito's. Dit zijn strandtentjes waar je iets kunt drinken, een tapas kunt eten en ook even naar de wc kunt. Een bekende naam is La Cubana. Dit is een chiringuito dat een soort tarifa-vibe creëert. Het ligt een beetje verscholen op het strand, je moet weten waar het ligt. Het eten is er erg goed.

Er zijn natuurlijk ook andere chiringuito's te vinden bij het strand. Vooral bij het gedeelte van de boulevard van Carvajal. Voorbeelden zijn El Lotero en Los Andaluces. De specialiteiten bij strand Carvajal zijn paella en vis. Behalve chiringuito's en restaurants zijn er ook een flink aantal winkeltjes waar je van alles kunt kopen, van zonnebrand tot en met een strandschepje voor de kinderen.

Strandbedjes bij La Cubana
La Cubana
Chiringuito Carvajal
De sardientjes bakken al
Logo van La Cubana

Costa Waterpark

Het Costa Waterpark is een serie opblaasbare waterparken langs de Costa del Sol. Van juni tot en met september vind je ze ook op het strand van Carvajal. Plezier op het water gegarandeerd. Veiligheid staat bij Costa Waterpark hoog in het vaandel. De prijs is €10 per uur. Voor €25 heb je een dagpas en kun je je er de hele dag vermaken. Het mooie is dat het costa waterpark naar je toekomt. In plaats van speciaal naar een waterpark gaan, kun je plezier op het water combineren met een relaxte dag op het strand!

Het waterparadijs
Costa Waterpark
De prijzen van Costa Waterpark

Boek nu jouw vliegtickets naar Málaga

De goedkoopste vliegtickets naar de beste stranden van de costa del Sol