El Cable strand (Marbella)

Een strand bij Marbella net ten oosten van strand Faro (ten zuidwesten van Málaga) waar strandcultuur en sport bij elkaar komt. Geniet van je cocktail of ga in het costa waterpark of gebruik de voetbal- en volleybalveldjes.

El Cable is een strand net ten oosten van Marbella waar strand en sport bij elkaar komt. Er is namelijk een costa waterpark maar op het oostelijk deel van het strand zijn er ook strandvoetbalvelden en strandvolleybalvelden te vinden.

 • Beachclubs

  Huur een bedje voor €5 - €6 per dag en geniet van je cocktail bij een beachclub.

 • Costa waterpark

  Geen zin in sporten op het strand. Sport dan in het water!

 • Sport

  In het oosten vind je een gratis voetbalveldje en volleybalvelden op het strand.

 • Relatief rustig

  Een relatief rustig strand met aardig wat chiringuito's.

Het strand van El Cable bij Marbella
De plattegrond
Huur strandbedjes voor €5
€6 per dag
Costa Waterpark
Strand El Cable

El Cable is een 400 meter lang strand waar sport en zee bij elkaar komen. Volleybal, voetbal en het costa waterpark!

El Cable strand bij Marbella

El Cable is een soort stadsstrand, met alle gemakken die daarbij horen. Het ligt toch vrij afgelegen dus je hebt niet het idee dat je zo dichtbij Marbella bent. Toch komen daar ook nadelen bij kijken. Er is bijvoorbeeld weinig parkeerplek. Daarom kun je het beste met de bus, scooter of lopend komen. Ook kun je natuurlijk een taxi nemen.

Prijzen

Een strandbedje kun je huren voor €5, €6 of €10 per dag. Dit ligt er aan waar je wilt zitten. Ook is er het costa waterpark waar je voor €10 per uur kunt sporten op de zee. Erg sportief en je zult naderhand waarschijnlijk spierpijn hebben!

Chiringuito la dolce vita
Bounty Beach
Beach Club
Beach Club PD
La Dolce Vita

Sport op Playa del Cable

Zoals je kunt zien is El Cable het ideale strand bij Marbella als je met een groepje vrienden een sportieve dag wilt hebben! In het oosten van het strand zijn er 4 vollebalvelden en er is ook een voetbalveld met 2 metalen doeltjes. Ook is het strand meestal niet erg druk zodat er altijd wel een leeg stuk strand te vinden is. Er is geen boulevard maar er zijn duinen aan de kant van de weg zodat je een stuk afgeschermd strand hebt. Beleef geen luie stranddag maar een sportieve!

Volleybalveld bij El Cable strand
Voetbalveld bij El Cable strand
Playa El Cable, erg rustig

Boek Nu Jouw Vliegtickets Naar Málaga

De goedkoopste vliegtickets naar de beste stranden van de costa del Sol