El Chucho strand

El Chucho strand is een strand dat ten westen van strand Torrecilla ligt, wat weer ten westen van Nerja ligt. Het is bijna het grootste strand van Nerja en het ligt op 15 minuten loopafstand van het balkon van Europa.

Strand El Chucho is misschien wel een van de meest standaard stranden in de buurt van Nerja. Het lijkt in de verste verte niet op de 'verborgen stranden' zoals strand Carabeo en strand Calahonda. Het is echter wel een mooi strand met alle faciliteiten die je verwacht van een strand aan de costa del Sol. Gezellige restaurants, een mooie en gezellige boulevard, een centrum dichtbij, toiletten en strandbedjes.

 • Balkon van Europa

  Het balkon van Europa ligt op 15 minuten loopafstand.

 • Grotere stranden

  Het strand is ongeveer net zo groot als strand Torrecilla; ±300 meter.

 • Relatief rustig

  Hoewel het in de zomermaanden overal druk is, is dit strand relatief rustig.

 • Strandbedjes en boulevard

  Strandbedjes vanaf €4,50 per dag en een vrij ruime boulevard.

Strand El Cucho

Relatief rustig en alle faciliteiten

Heerlijke restaurantjes dichtbij, een Spaanse meerderheid, een mooie brede en goed onderhouden boulevard, toiletten zonder rijen, voetendouches, fijn zand en strandbedjes voor minder dan €5 per dag. Dat is wat je verwacht van een Spaans strand. Dit vind je ook op strand El Chucho bij Nerja. El Chucho is niet zoals de meeste stranden bij Nerja. Deze kampen namelijk met ruimtegebrek. El Chucho heeft hier zeker geen last van. Het enige nadeel is dat het een beetje uit de richting is maar met een loopafstand van zo'n 15 minuten vanaf het balkon van Europa is dit misschien een goed alternatief voor de 'verborgen' stranden waar Nerja zo bekend om staat.

Een kiosk
Toiletten
Strand El Cucho
Het zand
Strand El Cucho
De boulevard

Boek Nu Jouw Vliegtickets Naar Málaga

De goedkoopste vliegtickets naar de beste stranden van de costa del Sol