El Salon strand

Strand El Salon is vlakbij het balkon van Europa te vinden. Het is voor een vrij verborgen strand relatief groot. In de zomer is het dan ook vrij druk. Het ligt naast strand Caletilla en strand Calahonda.

Hoewel Playa el Salon door de klif aan de kant van de hotels vrij verborgen lijkt te zijn, wordt het goed gevonden door toeristen. Het is een zelfvoorzienend strand, wat betekent dat er toiletten en kiosks bij het strand te vinden zijn. Je kunt er ook strandbedjes huren. Verder is er een strandwachter en het ligt vlakbij de gezellige boulevard van Nerja.

 • Vlakbij Nerja

  De boulevard bij het centrum van Nerja is dichtbij.

 • Klein strand

  Een klein strand, amper 200 meter lang.

 • Balkon van Europa

  Tourist-hotspot het balkon van Europa (en dus goede restaurants) is erg dichtbij.

 • Alle faciliteiten

  Toiletten, strandwachters, restaurants, kiosks, strandbedden, het is er allemaal.

El Salon; beroemd strand bij Nerja

El Salon is zeker een van de meest beroemde stranden van Nerja. Niet omdat het strand zo afgelegen, verstopt en rustig is, maar omdat het een vrij klein maar toch redelijk compleet strand is. Vlakbij Nerja ligt het ook, met de gemakken van hotels, restaurants en leuke winkelstraatjes in de buurt. Op het strand zelf vind je toiletten, voetendouches, kiosks een strandwachter en je kunt er zelfs strandbedjes huren voor zo'n €5 per dag.  Ook vlakbij strand El Salon vind je het balkon van Europa. Deze mooie boulevard met uitkijk op zee is een van de trekpleisters van Nerja en is zeker de moeite waard!

El Salon (+balkon van Europa)
Het balkon van Europa
IJsjes kopen (kiosk)
Toiletten
Het zand
Strand el Salon

Boek Nu Jouw Vliegtickets Naar Málaga

De goedkoopste vliegtickets naar de beste stranden van de costa del Sol