Faro strand (Marbella)

Een klein zandstrand in de baai bij de haven van Marbella, ten westen van strand El Cable. Je kunt er massages krijgen en het ligt vlakbij de haven van Marbella.

Faro strand is niet zo groot. Het is een zandstrand dat in een soort baai ligt, vlakbij de haven van Marbella. Het strand wordt Playa del Faro genoemd.

 • Vlakbij Marbella haven

  Strand Faro ligt vlakbij de haven van Marbella. Combineer zon met een uurtje varen!

 • Veel strandbedjes

  Veel strandbedjes op Playa del Faro. Huur vanaf €7 per uur, wat wel duur is.

 • Klein maar fijn

  Minder massa toerisme zoals op de andere stranden bij Marbella.

 • Zandstrand

  Faro mag dan wel klein zijn, het zand is van hoge kwaliteit.

Strand faro of: Playa del Faro
Massages op strand Faro bij Marbella
Huur strandbedjes bij strand Faro: €7 / dag
Playa de la fontanilla
Regels van Faro Strand bij Marbella

Strand Faro

Faro Beach is een klein deel van het strand dat bij Marbella hoort. Door de baai zijn de golven wat minder hoog, en voelt het ook alsof er wat meer bescherming is. Er zijn genoeg chiringuito's en kenmerkend is dat het strand een eigen helikopterdeck heeft. Een strandbedje is te huur voor gemiddeld €7 per dag.

Genoeg Chiringuito's

Er zijn genoeg chiringuito's te vinden. Drink een koud biertje voor minder dan €2 of eet een paar tapas. 'Ciringuito El Faro' is misschien de bekendste van het hele strand. Wil je 's avonds ook dichtbij het strand van Marbella eten en genieten van heerlijk eten met een zwoele avondwind? Avalon Gourmet is het beste restaurant van het hele strand. Het is echter niet de goedkoopste.

Chiringuito El Faro
Een bier voor €1,75
Beach Club bij faro strand

Haven van Marbella

In de haven van Marbella, wat letterlijk om de hoek van het strand van Faro ligt, kun je leuke dingen doen zoals een boot huren of een tocht op zo'n banaan maken. Wissel je dagje strand af met een uur op een boot met een werknemer voor €130 per uur, of als je zelf een vaarbewijs hebt; 2 uur voor €100 per uur! Een 'banana' kost €15 per uur per persoon en is ook zeker een aanrader. Een koele maar ook coole uitstap vanuit Marbella! Ook kun je voor 2 personen voor €50 een jetski huren voor 15 minuten (€150 per uur), of voor €40 per persoon per 15 minuten wakeboarden!

Haven van Marbella
Boot huren in Marbella
Mooie jachten in de haven

Boek Nu Jouw Vliegtickets Naar Málaga

De goedkoopste vliegtickets naar de beste stranden van de costa del Sol