Guadalmar strand

Strand Guadalmar ligt bij strand Campo de Golf en ligt dus vlakbij het vliegveld. Het strand staat deels bekend onder de naam Playa San Julián. Bij het zuidelijke deel kun je kitesurfen.

Het Guadalmar strand bij Málaga is een strand dat eigenlijk uit twee delen bestaat. Officieel heet het gewoon Guadalmar, in de volksmond is het zuidelijk deel echter Playa San Julián. Het zuidelijk deel, vlakbij de golfbaan en naast strand Campo de Golf, is ook het deel waar je kunt kitesurfen. De meeste mensen komen met eigen spullen, je kunt echter ook een kite en andere uitrusting huren.

 • Kitesurfen

  Huur kitesurf uitrusting of breng je eigen kite!

 • Parkeren

  Gratis parkeren op een grote zandvlakte.

 • Meestal niet druk

  Met een goede wind kan het echter wel heel druk zijn.

 • Vlakbij woonwijk

  Het noordelijk deel van strand Guadalmar ligt bij een woonwijk.

Kitesurfers actief op Guadalmar
Het strand
Kitesurfers
Kitesurfers
Strandbedjes
Parkeren op Guadalmar
Parkeren op Guadalmar
Strand plattegrond

Strand Guadalmar

Hoewel je ook gewoon op het strand van Guadalmar kunt liggen, staat het onder de naam San Julián ook wel bekend als het kitesurfstrand. Je kunt met eigen uitrusting gratis de zee op. Parkeren doe je op de grote zandvlakte. Dit kan op een dag met een goede wind voor kitesurfers alsnog vrij vol met auto's staan. Verder is je er een gratis voetbalveldje.

Woonwijk Guadalmar

Het deel wat vroeger San Julián werd genoemd is de plek om te kitesurfen. Tegenwoordig heet dit ook Guadalmar. Het vroegere Guadalmar ligt bij de gelijknamige woonwijk. Hier vind je veel strandliefhebbers die in deze woonwijk wonen. Hier vind je ook meer chiringuito's dan bij het zuidelijk deel van strand Guadalmar.

Guadalmar ligt ook vlakbij het vliegveld. Stil is het er dus niet, aangezien vliegtuigen laag overkomen om te landen of om op te stijgen.

Kitesurf uitrusting huren bij Termiko
De kitesurf zone van strand San Julián / Guadalmar
Het strand

Kitesurfen bij Málaga

Op het strand staat een gebouw met de naam Termiko. Dit is een plek waar je een kitesurf of padelboard kunt huren. Het wordt gerund door een voormalig Spaans kampioen kiteboarden Sergio Perera. Als je informatie wilt over wat precies de zones zijn kun je hier ook altijd terecht. Dit is de plek om te kitesurfen in de buurt van Málaga! Check van tevoren natuurlijk wel even of de wind goed staat.

IJsjes prijzen op Guadalmar
Een chiringuito met hamaca's
Een Norwegian Boeing 737 en strand Guadalmar
Een voetbalveldje op het strand
Een kitesurfer actief
Kite huren
Guadalmar bij de woonwijk

Boek Nu Jouw Vliegtickets Naar Málaga

De goedkoopste vliegtickets naar de beste stranden van de costa del Sol