Los Boliches strand

Een strand bij Fuengirola (ten westen van de stad Málaga) met een eigen treinstation. Het is in de zomer erg druk met zowel toeristen als Spanjaarden.

Playa Los Boliches is een strand dat tussen strand Torreblanca en de haven van Fuengirola in ligt. Het is vrij groot, mooi en er zijn overal toiletten en douches. Ook zijn er overal kraantjes om de voeten schoon te maken.

 • Eigen treinstation

  Estacion Los Boliches ligt vlakbij het strand.

 • Vlakbij de haven

  De haven van Fuengirola ligt letterlijk om de hoek.

 • Veel restaurants

  Er zijn veel restaurants, vooral aan de andere kant van de boulevard.

 • Strandbedjes €5

  Er zijn veel plekken waar je een strandbedje kunt huren voor €5/dag.

Het strand Los Boliches.
Een fietspad op de boulevard
Het strand
Vissersbootjes op het strand
De boulevard
Ik hou van Spanje!
De plattegrond van strand Los Boliches
De plattegrond van strand Los Boliches

Strand Los Boliches

Het strand van Los Boliches, vlakbij Fuengirola is een strand dat vooral populair is onder Scandinaviërs. Het heeft een eigen treinstation en genoeg strandbedjes om lekker een dag te relaxen. Deze strandbedjes kosten over vrijwel het gehele strand €5 per strandbedje per dag. Bekijk hier een voorbeeld, een voorbeeld, een voorbeeld, een voorbeeld. Verder is er een fietspad langs de boulevard van Los Boliches. Er hangt een relaxte sfeer en de kwaliteit van het zand is erg hoog.

Restaurants

Er zijn genoeg restaurants bij de boulevard van het gehele strand te vinden. Omdat het strand vlakbij de haven van Fuengirola ligt is vis natuurlijk de specialiteit. De restaurant prijzen zijn gelijkwaardig aan de prijzen van stranden bij rest van de Costa del Sol. Er zijn chiringuito's en restaurants te vinden aan beide kanten van de boulevard met de naam Paseo Maritimo Rey de España.

 

Italiaans / Mexicaans restaurant
Restaurante Ibanez
Restaurante Videra
All Sports Bar

Haven van Fuengirola

De haven van Fuengirola is een haven zoals die van Puerto Banús. Toch is het een haven waar je een op een boot kunt stappen om dolfijnen te spotten. Je kunt de bootjes bekijken, of een visje eten vlakbij de haven. Ook kun jetski's of kajaks huren en is er een zeilschool. Vlakbij de haven is ook de Nederlandse huisarts Dr. Landman.

Kajak, boot, jetski huren

Als je over de juiste papieren beschikt kun je een jetski voor €100 een uur meekrijgen. 2 uur kost €170. Ook kun je met de juiste papieren verschillende boten huren voor 4 uur voor €200 (8 uur voor €320). Ook kajaks kun je hier huren voor €80 tot €100 per dag, voor respectievelijk een enkele of een dubbele kajak.

Dolfijnen spotten

Dolfijnen spotten kan in het midden van de haven van Fuengirola. Tickets zijn €15 per persoon, kinderen t/m 11 jaar oud kunnen mee voor €8. Er zijn 4 tijden op de dag waar de boot uitvaart.

Huur hier van alles!
De dolfijnenboot
El barco de los Dolfines
De haven van Fuengirola
Plattegrond van de haven van Fuengirola

Uitgaan in Fuengirola

Vlakbij de haven van Fuengirola vind je de 'strip van Fuengirola'. Nu is dit misschien een beetje overdreven, toch verandert het gebied 's nachts in een echt uitgaansgebied. Er zijn echte clubs, er zijn ook veel gelegenheden om met een waterpijp en een cocktail rustig te relaxen.

's nachts kun je hier uitgaan
Meer clubs
Boss Town
Boss Town

Boek Nu Jouw Vliegtickets Naar Málaga

De goedkoopste vliegtickets naar de beste stranden van de costa del Sol