Puerto Banús strand

Een strand ten westen van Marbella (ten westen van Málaga), bij de haven van Puerto Banús. Je ziet er geweldige auto's en grote jachten.

Zo'n 1,5 kilometer strand ten westen van Marbella, bij Puerto Banús. Een deel van Marbella dat altijd al populair is geweest onder de rijken. Kijk gratis je ogen uit met geweldige auto's, geweldige boten en meer. Maar ook het strand is erg mooi. Een lang zandstrand van de hoogste kwaliteit.

 • Groot strand

  Een groot strand met dus veel mogelijkheden.

 • Vlakbij haven

  Het strand ligt vlakbij de haven van Puerto Banús

 • Rijk deel

  Kijk je ogen uit; van ferrari's tot lamborghini's en superjachten.

 • Faciliteiten

  Massages, bedden, beachclubs, chiringuito's.

Het strand van Puerto Banús
Huur supercars!
De mooiste auto's
Auto's bij de haven van Puerto Banús
Grote jachten
Jachten in de haven van Puerto Banús

Puerto Banús is een deel van Marbella dat tot de hogere prijsklasse behoort. Vooral rond de haven van Puerto Banús is veel geld te vinden. Rijke Arabieren hebben hier hun superjacht liggen; deels vanwege de status en deels vanwege het nachtleven wat er zich afspeelt. De haven is 'all about luxury', de plek voor de Jet Set.

Puerto Banús jachthaven

Rondom de jachthaven vind je dure restaurants en designer boetieks waar weelderig, overvloed en extravagant sleutelwoorden zijn. De grootste verzameling exclusieve winkels aan de costa del Sol vind je hier. Je kunt het allemaal bekijken. Een unieke badplaats met een uniek strand; bekijk de plattegrond.

Puerto Banús strand

Het strand van Puerto Banús is natuurlijk voor iedereen toegankelijk. Het is een strand met een beachclub zoals Aurora, maar verder is het zoals ieder ander strand. Goedkopere chiringuito's vind je hier ook. Uitstekende faciliteiten waaronder een goed aantal plekken waar je je voeten kunt wassen, toiletten, afvalcontainers, winkeltjes en je kunt er een massage krijgen. Een strandbedje heb je voor €7 per dag. Je kunt een jetski huren (2 personen) voor €50 per 15 minuten bij Water Sports Banús.

Massage op het strand
Massage prijzen
Afvalbakken
Toiletten op het strand
Een kiosk op het strand
Chiringuito bij Puerto Banús
Aurora Beachclub Puerto Banús
Aurora Beach
Strandbedjes voor €7 / dag
De Nederlandse vlag
De boulevard
Een chiringuito op het strand van Puerto Banús

Boek Nu Jouw Vliegtickets Naar Málaga

De goedkoopste vliegtickets naar de beste stranden van de costa del Sol