Torreblanca strand

Een strand in het noorden van Fuengirola, wat weer ten westen ligt van Málaga. Het ligt tussen strand Los Boliches en strand Carvajal in.

Een goede kilometer strand in het noorden van Fuengirola, met een directe aansluiting op het strand van Las Boliches. Op loopafstand van treinstation Torreblanca.

 • Aansluiting met trein

  Station Torreblanca op loopafstand van het strand.

 • Flink aantal chiringuitos

  Een flink aantal Chiringuitos aan het strand van Torreblanca.

 • Faciliteiten

  Je kunt je voeten wassen, naar het toilet, er is een fitness!

 • Zandstrand

  Torreblanca strand heeft een hoge kwaliteit zand.

Playa Torreblanca bij Fuengirola
Chiringuito Martin Playa
Fitness Torreblanca
Strand van Torreblanca
Het zand op Torreblanca
Strand Torreblanca

Torreblanca is een gebied in het noorden van Fuengirola. Het zandstrand grenst aan Playa de Los Boliches, een van de grootste stranden van Fuengirola.

Torreblanca strand

Torreblanca strand is een groot zandstrand dat geschikt is voor families maar ook voor jongeren. Er is genoeg ruimte, in het weekend kan het er druk zijn. Er zijn toiletten, kraantjes waar je je voeten kunt wassen. en er is zelfs een strand fitness. Aan de andere kant van de weg zijn er genoeg winkeltjes waar je strandspullen kunt aanschaffen.

Het is geen duur strand. De strandbedjes kosten overal hetzelfde, €5,00 per dag. Je kunt rustig nog teenslippers aanschaffen bij de winkeltjes aan de overkant van de weg, ook kun je hier een krantje kopen. Bij de vele chiringuito's kun je een smoothie bestellen, een paella eten of een ijsje kopen! Er zijn veel mogelijkheden.

Martin Playa
Martin Playa
Winkeltje
Smoothies
De ijs prijzen

Trein C-1 vanuit Málaga

Er is een treinstation met dezelfde naam; Torreblanca. Voor €2,70 per persoon (enkele reis) kun je vanaf Málaga Alameda in zo'n 40 minuten op dit zandstrand zijn. Ideaal voor als je accommodatie in Málaga is, en je wilt eens een ander strand dan bijvoorbeeld Malagueta. De loopafstand van het treinstation Torreblanca en het strand Torreblanca is 3 tot 5 minuten.

Paco's Playa: strandbedjes huren
Krantje kopen
Een winkeltje
Het treinschema van de C-1 naar Málaga

Boek Nu Jouw Vliegtickets Naar Málaga

De goedkoopste vliegtickets naar de beste stranden van de costa del Sol