Torrecilla strand

Torrecilla strand is eenvan de grotere stranden in de buurt van Nerja. Het ligt ten zuidwesten van het stadje en grenst aan strand el Cucho en iets verder aan strand El Salon. Het ligt relatief dichtbij het balkon van Europa.

Strand Torrecilla is een van de meest westelijke stranden in de buurt van Nerja. Het is ook een van de grotere stranden. Doordat het niet wordt ingesloten door kliffen en de stad zelf, is het een normaal strand. Een goed onderhouden strand, zoals je kunt verwachten aan de Costa del Sol.

 • Balkon van Europa

  Torrecilla strand ligt niet ver van het balkon van Europa.

 • Grotere stranden

  Het is met een lengte van zo'n 300 meter een van de grotere stranden bij Nerja.

 • Gemiddeld druk

  Het is door de grootte van het strand zeker niet het drukste strand.

 • Strandbedjes en boulevard

  Strandbedjes vanaf €5 per dag en een kleine boulevard.

Strand Torrecilla

Een van de grotere stranden bij Nerja

Strand Torrecilla is een van de grotere stranden in de buurt van Nerja. Met een lengte van meer dan 300 meter is het strand ook populair onder Nerja-vakantiegangers. Je vindt hier ook relatief meer lokale inwoners. Gezegd kan worden dat dit strand per vierkante meter rustiger is dan de meer oostelijk gelegen stranden van Nerja. De faciliteiten zijn er allemaal. Je kunt bij een kiosk ijsjes kopen, je kunt naar het toilet, er is een bescheiden boulevard met restaurantjes waar je tapas kunt eten. Er is ook een mooi gekleurde trap naar het strand! De kwalitiet van het zand is bij strand Torrecilla, zoals overal in Nerja, erg hoog.

Strand Torrecilla
Het zand
Strandbedjes huren
IJsjes kopen
Strand Torrecilla
Een bijzondere trap
De boulevard

Boek Nu Jouw Vliegtickets Naar Málaga

De goedkoopste vliegtickets naar de beste stranden van de costa del Sol